Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

1 november 2009
16:30

Enköpings SK C1

Referat: Rimbo IF - Enköpings SK C1

Det blev seger för ESK C1-lag när man för första gången någonsin hade seriematch borta i samband med att man mötte Rimbo i Arkadiens Ishall på söndagskvällen. Segersiffrorna skrevs till hela 8-3 i en match som var betydligt jämnare än siffrorna visar.

Fram till mitten på andra perioden hängde Rimbo med i målprotokollet, då man efter 11.31 reducerade till 4-3. Men på matchens sista åtta minuter kunde ESK på ett säkert sätt bärga segern sedan Wilmer Lindblad gjort ett äkta hat-trick med sina tre mål efter 13:31, 18:07 och 19:12.

-Kul att vi kan vinna fastän vi inte spelar på topp. Vi gjorde en godkänd match, men inte mer. Att vi vinner tror jag beror på att vi till sist fick ordning på närkampsspelet och gick hårdare in i närkamperna, menade coachen Håkan Hagman.

Rimbo – ESK 3 – 8 (2-2, 1-6) Skott: 23-20 (12-9, 11-11)